Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах
0700 18_338
телефон за поръчки и консултации
0

За нас


Фирма Евролукс 99 ЕООД започва дейността си, която се състои в продажби на електроуреди на дребно, на територията на гр. Плевен. Основната идея е задоволяване на нуждите на крайния потребител. След няколко години компанията се разраства и започва търговия на едро за цялата страна. Това довежда до създаване на собствена дистрибуторска мрежа – личен автопарк, отлична складова база и висококвалифициран екип.

Първоначално с дребна техника, а по-късно - с внос и продажби на едро към търговци. Големият контраст на житейския стандарт в страната ни накара да поддържаме различен асортимент от стоки. Стараем се да се придържаме към философията на фирмата - да бъдем близо до клиента и адекватно да отговаряме на нуждите му. Затова създадохме за вас - нашите клиенти, уеб сайт с името www.TechnoArenaS.bg, за да влезем директно във вашия дом и да осигурим всички потребности на настоящи и бъдещи клиенти.

Това, което можем да дадем на потребителите, е професионална консултация, гъвкави решения и адекватно отношение към техните проблеми. Целта на фирмата ни е постоянно разрастване в обема на предлаганата стока и разширяване на нашите пазари.

Стремим се да предоставяме на клиентите асортимент от уреди на конкурентни цени, отговарящи на изискванията и потребностите им.


Извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване.

ЗА ЕВРОПЕЙСКИ НАЧИН НА ЖИВОТ!
ЕЛ. УРЕДИ ОТ TECHNOARENA
S!
ВЗЕМИ ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ ОТ TECHNOARENA
S
!
ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА!


Изпитан,
надежден и сигурен партньор!