Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах
0700 18_338
телефон за поръчки и консултации
0

Доставка

­Не трябва да се притеснявате за доставката на вашите продукти от TechnoArena /Technoarenas.bg/, тe ще бъдат доставени до вашия дом.
­
Ние се стремим да доставим продуктите ви възможно най-бързо!

Ако продукта, който искате го имаме наличен, ние ще ви го доставим до 2 работни дни напълно Безплатно /виж Забележка/.Стоката се изпраща  след потвърждение от наш сътрудник по телефон или имейл! Ако желаете уреда/ите да ви се доставят в деня в който е направена поръчката т.е до 10 часа от поръчката , тази услуга може да се извърши при допълнително заплащане от страна на клиента по тарифа на куриерската фирма. Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната д­ата за получаване на продукта.
­
Доставките се извършват в цялата страна , като доставката е абсолютно БЕЗПЛАТНА .

Доставката на продуктите, предлагани в TechnoArena.bg /Technoarenas.bg/ се осъществява посредством куриер. Стоката се доставя до кота нула на адреса.

!!! Когато клиент е направил поръчка , тя е потвърдена и изпратена чрез куриерската фирма , клиентът има право да откаже получаването на продукта/те/ , но транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента по стандартна тарифа на съответната куриерска фирма,в зависимост от теглото на уреда и населеното място.

Важно! Разноските по връщане на стока са за сметка на купувача.


Всички поръчки се приемат и обработват в деня на получаването им. Поръчки направени в празнични дни се обработват в първия работен ден.Поръчките за страната, се изпращат с икономичен абонамент .

Поръчаните продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес, освен ако не са до поискване от офиса на куриера.
В случай, че пратката е до поискване от офис на куриера, трябва задължително да го упоменете като забележка, при оформяне на поръчката, за да я вземете в удобно за вас време.

Цената за доставка не е включена в цената на продукта, но е включена в общата дължима сума.
Доставката се приема от купувача, или от друго лице намиращо се на адреса, което e предварително записано още при поръчка и представено неговото име което  заплаща стоката.


При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката или възможни външни дефекти.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.
Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.

Сигурност при онлайн пазаруване!

Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка с цялата съпътстваща го документация, гаранционна карта, касова бележка или фактура.
Ние пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.
Ние гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!
Ние не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане се образува от цената на артикула + цената за доставка. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!
Ние ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.

Преглед на стоката. Рекламации

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Адрес за рекламации:

гр.Плевен,ул.Кара Кольо 6 ,тел:0700 18 3380700 18 338

email: info@technoarena.bg