Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах
0700 18_338
телефон за поръчки и консултации
0

Плащания

­Плащане на закупени стоки и услуги

При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на TechnoArena.bg или на неговият представител извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки TechnoArena.bg се задължава да възстанови частично или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки или услуги TechnoArena.bg автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.­

Всички посочени на сайта цени са в български лева с включен ДДС.

Начини за плащане

Наложен платеж/Плащане при доставка/

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката и наложеният платеж, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. . В тези случаи си запазваме правото да потвърдим поръчката по телефон, преди да я изпратим. Ако сте дали некоректен номер или не успеем да се свържем с Вас, поръчката Ви може да не бъде удовлетворена.


С банков превод:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на фактура от фирма “Евролукс 99”ЕООД. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на сумата - стойност на стоката и стойност на куриерската услуга. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.

Инструкции за банков превод

Име на банка: УниКредит Булбанк
Име на бенефициент: Евролукс 99 ЕООД
Сметка номер: BG62UNCR70001522462260
BIC: UNCRBGSF

Поддържат се плащания с кредитни и дебитни карти:

Untitled-2_1.jpgНа Кредит

Може да закупите от нашия сайт на изплащане чрез TBI Credit,необходимо е да попълните вярно и точно документите приложени в сайта. Сумите се отпускат целево за покупка на стоки с цена над 100.00 лв/като е възможно да комбинирате няколко уреда за да достигнете минимума от 100лв за кредитиране/. Клиента получава стоките веднага след като попълни посочените по-долу документи и получи одобрение:

- Искане декларация за потребителски кредит/изтегли/;
- Договор за финансиране
- Копие от двете страни на личната карта подписано от Вас с "Вярно с оригинала". /необходима само при одобрение на искането за кредит/

След получаването на желание от вас за кредитиране ние ще се свържем с Вас за уточняване на подробности. Дължимата сума се погасява чрез вноски към TBI Credit, а срока и плановете можете да видите като използвате калкулатора за вноски .

От услугата могат да се възползват физически и юридически лица, които следва да са пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи.

Условия за кандидатстване за целево финансиране на покупки към „Ти Би Ай Кредит” ЕАД

1. Изисквания:
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.

2. Условия на кредита:

- минимална стойност за финансиране 100 лв.
- срок на погасяване – до 36 месеца;
- без първоначална вноска;
- на равни месечни вноски;

3.Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:

- Данни от личната карта на Клиента.
- Искане за финансиране /попълва се от консултант в магазина/;

4. Необходими документи за кандидатстване на юридически лица и ЕТ:

- Копие от Удостоверение за регистрация в Търговския регистър при Агенция по вписванията;
- Копие от двете страни на личната карта на собственика /управителя/ или на упълномощено за целта лице;
- Нотариално заверено пълномощно /само в случаите на кандидатстване чрез пълномощник/. В пълномощното трябва изрично да е посочено „ Да послужи пред TBI Credit за сключване на договор за целево финансиране”
- Искане за финансиране /попълва се от консултант в магазина/;

Всички копия трябва да са заверени с текст" Вярно с оригинала" и с подпис на Клиента, а когато Клиентите са търговски дружества - и с печат на Клиента.

5. Лихвени проценти на оскъпяване за съответните периоди:

Всички схеми са за погасяване при равни месечни вноски и без първоначална вноска.
Клиентите имат право на предсрочно погасяване без да дължат наказателна лихва.

Месечна такса управление на кредита - 0.83 %;
Месечна такса обслужване – 2.80 лв
За редовни клиенти на Ти Би Ай Кредит ЕАД предоставяме отстъпка в размер на 35 % от лихвата.